TIFF: Iulius Parc Open Air

Iulius Parc devine locație oficială a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Filmele momentului, dar și scurtmetraje românești vor fi proiectate în perioada 31 iulie – 9 august.

11.10.2020

Despre eveniment

Cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România aduce în Iulius Parc producții consacrate în cinematografia națională și internațională. Vineri, ne întâlnim și vizionăm pelicula „Willow”, în care genul dramatic se împletește cu cel dark fantasy. „Martin Eden” ne aduce împreună sâmbătă, iar duminică, „Heroic Losers” va avea grijă de buna noastră dispoziție. Desfacem pungile de popcorn, în fiecare seară de la 21.30, când încep filmele.

Prima săptămână din luna august o marcăm, în Iulius Parc, cu o serie de scurtmetraje românești. Luni, marți și miercuri vor rula: „Idila”, „Zimnicea”, „Luna Mea”, „Saşa și Petre” și nu numai.

În următoarele zile de festival ne vom bucura de cadrul natural din Iulius Parc și de selecția de filme inedite. Joi, 6 august, în premieră națională, documentarul „Lemn”, care urmărește tăierile ilegale și comerțul cu lemn din România, China, Peru și Rusia, ne va prezenta fenomenul defrișărilor. Vineri, ne vom face comozi pe iarba din Iulius Parc, pentru că vom viziona două materiale cinematografice de excepție. De la 21.30, va rula producția românească „Și poate mai trăiesc și azi”, care ne va spune povestea fascinantă a doi îndrăgostiți, iar de la 23.15 urmărim împreună „Început”. Serile TIFF din Iulius Parc se încheie duminică, 9 august, cu pelicula „DAU. Natasha” .

Program si bilete pe https://tiff.eventbook.ro/

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică, vor exista fluxuri de intrare și ieșire, vizibil marcate. La intrare, se vor scana biletele, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura (non-contact).

Vino să vedem filmele TIFF, în Iulius Parc!

Galerie foto

  • RO
  • EN