Partener

Partener

Poveștile #IuliusGardens
în imagini

Proiect dedicat pasionaților de fotografie și natură – Înscrie cele mai originale imagini care să ilustreze colțul tău preferat de natură din Iulius Gardens. Suntem curioși să descoperim ce iubiți cel mai mult în grădinile IULIUS, admirând imaginile înscrise în concurs.

Cu toții suntem fascinați de fotografie, de poveștile uimitoare pe care imaginile le creează și de emoțiile pe care le pot transmite. Natura este mereu generoasă cu fotografii, iar pentru a imortaliza imagini impresionante nu este nevoie să explorăm locații îndepărtate, pentru că natura are darul de a ne surprinde cu spontaneitatea și diversitatea ei chiar și aproape de inima orașelor. Iulius Gardens oferă peisaje urbane, care abundă de vegetație și care te transportă undeva departe de tumultul orașului ori de câte ori ai nevoie, iar acum… te provocăm să ne arăți care este colțul tău de natură preferat din parcurile Palas Iași, Iulius Parc din Cluj-Napoca și Iulius Gardens din Timișoara.

Mecanismul Campaniei

Provocăm comunitățile să realizeze cele mai frumoase fotografii, cu telefonul sau aparatul de fotografiat, în care să surprindă colțul lor de natură preferat din parcurile Palas Iași, Iulius Gardens Timișoara și Iulius Parc din Cluj-Napoca și să le posteze pe Instagram folosind #IuliusGardens, #iStylero și #PalasIasi, #IuliusTownTimisoara, #IuliusMallCluj, în funcție de orașul în care realizează fotografia. Pozele vor fi încărcate automat pe această pagină unde vor fi văzute și apreciate de publicul larg.

#IuliusGardens # iStylero
#PalasIasi

#IuliusGardens #iStylero
#IuliusTownTimisoara

#IuliusGardens #iStylero
#IuliusMallCluj

Premii

Câte o fotografie din fiecare parc – Palas Iași, Iulius Parc Cluj-Napoca și Iulius Gardens Timișoara care respectă conceptul concursului și dau dovadă de creativitate și claritate, vor fi premiate cu un telefon Iphone 12 Pro oferit de partenerul iSTYLE, iar cei trei câștigători vor participa și la un workshop despre fotografie susținut de fotograful Sorin Onișor, cel care va și juriza concursul. De asemenea, primele 10 fotografii – inclusiv cele premiate de partenerul iSTYLE, vor fi expuse în format fizic în această vară în Atrimul Palas Iași, în Iulius Mall Timișoara și în Iulius Mall Cluj-Napoca.

3X iPhone 12 Pro

Workshop

Perioada concursului

Participanții pot înscrie în concurs maximum trei fotografii în perioada 25 iunie – 15 iulie. Jurizarea va avea loc în perioada 16 – 19 iulie și tot atunci se vor anunța câștigătorii prin intermediul paginilor de Instagram și urmârind #palasiasi, #iuliustowntimisoara, #iuliusmallcluj și #iStylero.

Regulamentul concursului

Despre
Sorin Onișor

Sorin Onișor este considerat fotograful satului românesc. De mai bine de 18 ani se pierde prin zonele rurale ale țării, prin
Bucovina și nu numai. Sorin traversează munții, zonele deluroase, așezările din Delta Dunării, totul pentru a surprinde în fotografiile sale magia tradițiilor pierdute. Spune că poveștile sunt prezente peste tot, dar trebuie să fii deschis pentru a le captura și trebuie să ai uneltele potrivite la îndemână.

A avut expoziții atât la nivel national, cât și la nivel internațional în țări precum China, America, Olanda, Franța, Italia, Japonia, Spania și multe altele. De asemenea, de-a lungul timpului a fost premiat la multiple competiții naționale.

  • RO
  • EN